Okategoriserade

Mitt egendesignade mobilskal!

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Designa ditt eget mobilskal!

Jag har hittat en otroligt rolig sida att designa sitt egna mobilskal på. Det finns mängder av olika skal att välja på så jag tyckte verkligen att det här var en rolig idé. Att få ett mobilskal precis så man vill ha det och med en bild eller flera bilder som man vill ha och tycker om.

Man kan tro att det är enkelt och det är det. Jag lovar dock  att när du sätter dig ner för att designa så finns det så mycket roligt att välja på så det tar längre tid än man tror.

Jag började med att välja den telefon jag har och därefter kom det riktigt roliga. Man kan välja sina egna bilder, göra ett kollage, använda emoji, skriva texter och mycket mer.

En annan rolig sak var att man kan beställa ett skal som är en karta över staden du bor i, eller en annan stad för den delen. Om man har dåligt lokalsinne är det perfekt! Om batteriet på telefonen dör och man skulle behöva sin gps så har man ändå sitt mobilskal med karta så att man kan hitta rätt.

När man skriver sin text finns det mängder med olika stilar att välja på, så man kan verkligen hitta den som passar en själv bäst.

Nu börjar det gå mot jul. Ja det kanske inte riktigt är jul ännu, men hur skönt skulle det inte vara att bli klar med en del julklappar redan nu? Perfekta presenten till vännen som är svår att köpa någonting åt, till partnern eller varför inte till mamma, pappa. Morföräldrar och farföräldrar förtjänar ju också fina mobilskal, ett kort på barnbarnen kanske är en bra present till dem.

Så gå in på https://fyndiq.se/dyo/initial-landing-page/ och börja designa ditt skal på en gång!