Okategoriserade

Projekt för hösten

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Perfekta tillfället att bygga en pool

Nu är hösten här och det känns som att som att allt med sommaren är över. Nu är det slut på bad och sena varma sommarnätter. Men hösten är en härlig tid på året tycker jag. Den krispiga luften på morgonen när man går till jobbet och de varma soliga dagarna då man fortfarande kan sitta ut och äta lunch. De mörkare kvällarna när man kan tända ljus och dricka en kopp te i soffan framför en bra film. Mysigt!

Hösten ger ofta en känsla av att man vill styra upp livet lite igen efter sommarens lugn och semestrar. Många sätter igång med nått projekt hemma och då är ett fantastiskt projekt att bygga en pool.

Varför bygga en pool på hösten när sommaren är över? Jo, börjar du bygga på våren är det stor risk att du inte hinner klart till det att sommaren börjar. Att flera utav sommarmånaderna går till att bygga en pool. Så det är faktiskt väldigt smart att bygga poolen nu på hösten och ha allt klart till nästa sommar så att du bara kan njuta av poolen. Så skulle i alla fall jag ha gjort!

Jag skulle också ha valt att ha ett bra poolöverdrag, det finns till och med automatisk pooltäckning som du kan styra med din telefon. Hur smart är inte det? Det håller dessutom poolen varm med lameller och så säkert att en vuxen kan gå på det. Säkerhet är viktigt, speciellt om man har barn hemma. Du har ansvaret för din pool på din tomt och då är det viktigt att den inte står öppen när det inte är någon som badar.

Går du och funderar på att bygga en pool nästa sommar? Satsta på att bygga den redan nu så att du helt säkert får användning av den tidigt nästa vår!