Okategoriserade

Håret

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair

Hur viktigt är håret för dig?

Håret är viktigt för många. Många människor känner att håret och frisyren är en del utav deras identitet. Vissa har en frisyr som är igenkännande för just dom medan andra testar nya färger och nya frisyrer hela tiden.

Långt, kort, vågigt, lockigt eller rakt? Många gånger vill man ha lockigt om man har rakt och tvärtom, man vill alltid ha det man inte har. Som tur är finns det nu plattänger och locktänger i massor, så att man kan få precis den frisyren man vill ha. Numera är det mycket enklare att få till precis det hår man vill ha.

Har du kort hår och vill ha långt? Du har långt hår på studs med hjälp av hårförlängning, kolla här! Det är ändå häftigt hur mycket man kan göra med håret idag. Hårförlängning, peruker, färger, blekning och mängder med andra saker. Om man under perioder kanske tappar mycket hår eller om man på grund av olycka eller mediciner tappar allt hår, då kan man använda peruk. Perukerna är otroligt fina numera och det är svårt att se vem som har sitt naturliga hår, hårförlängning eller peruk.

Hårfärg är någonting som många ändrar konstant. Det kan verkligen få vara ett uttryck för känslor och det är så härligt. Ungdomar och självklart vuxna också kan få uttrycka sig i både färg och form. Vissa gör det hemma själva och andra går till frisören. Det finns nått visst med ungdomar som klipper varandra och färgar håret på varandra. Det blir någon slags gemenskap och skaparglädje i det. Kul!!

Det går mycket trender i frisyrer. Det är kul att titta tillbaka i gamla tidningar och se vad som var populärt då, men ännu roligare att titta vad som är populärt just nu och vad som skulle passa.