Okategoriserade

Personligt brev och CV

Sponsrat inlägg i samarbete med Cowrite

Tycker du att det är svårt att skriva ditt personliga brev?

Under pandemin är det många som förlorade sina jobb och det har varit otroligt tufft att söka jobb under den här tiden.

När man söker jobb är det mycket man behöver tänka på. Man behöver ett riktigt bra cv och personligt brev. Det kan vara tufft att inte ha något jobb och många kämpar med negativa känslor. När man har sökt många jobb och fått avslag kan det vara tufft att fortsätta. Mitt tips är att kämpa på, en utav alla ansökningarna man skickar kommer att vara det jobbet som du får.

Om man inte själv är så duktig på att skriva sitt cv och sitt personliga brev så finns det faktiskt hjälp att ta till. På Cowrite hjälper de dig att skriva ditt personliga brev. Det som dessutom är väldigt bra med att ta hjälp av Cowrite är att du kan få det anpassat till precis det jobb du söker.

Det är faktiskt så att de som lägger ner lite energi på sin cv och sitt personliga brev har mycket större chans att få jobbet än den som skickar samma brev till alla jobbansökningar. Så anpassa ditt personliga brev till det jobbet som du söker, du kommer se att det blir en annan respons.

Förr kunde man gå runt och fråga efter jobb. Gå in på en butik och höra om de behövde extra personal. Det kan man såklart fortfarande göra. Svaret kommer ändå vara att du ska mejla in ditt cv och ditt personliga brev. Numera går allt via mejl, så ha allting klart om du går runt för att söka jobb. Då kan du skicka din cv på en gång och du kommer definitivt göra ett intryck på personalen som jobbar.