Okategoriserade

Försäkringar är viktigt

Sponsrat inlägg i samarbete med Passagen.se

Hemförsäkring

Det finns ju en uppsjö utav försäkringar att välja på . Vissa är väldigt nödvändiga och andra kan man kanske prioritera bort om man känner att man inte har råd till exempel.

Hemförsäkring och olycksfallsförsäkring är otroligt viktiga försäkringar tycker jag. Det måste alla som flyttar hemifrån ha. Många tror att olycksfallsförsäkringen ingår i hemförsäkring, men det gör den sällan. Se till att dina barn har koll när de flyttar och hjälp dem att förstå hur viktigt det är. det kan bli en väldigt dyrt annars.

Olycksfall

Man får hoppas att man slipper användningen av olycksfallsförsäkringen, men den ändå så viktig att ha om olyckan är framme. Det behöver inte vara någon stor olycka. Kanske får du ett fult ärr efter en cykelolycka, då är det bra att ha en olycksfallsförsäkring så att du kan få en liten peng för sveda och värk.

Drulle

Förut tyckte jag att drulleförsäkring var lite onödigt att ha. jag är ju så ordentlig och noggrann med mina saker. Numera tycker jag att drulle är superviktigt, vi har ju så mycket mer prylar numera och det är så lätt att någonting händer. Bara telefonen i sig behöver nästan en egen drulleförsäkring, särskilt för ungdomarna som är lite slarvigare än vi gamlingar.

Självrisk

Olika försäkringsbolag har olika självrisker, så kolla upp vilken som passar dig. Självrisken är det belopp som du betalar när du använder dig av en försäkring. Det dras av från summan pengar du får och så betalas resten ut. smidigt.

Man kan känna att man betalar och inte får någonting för det när man har sina försäkringar. När det händer någonting och du behöver din försäkring så kommer du att tacka dig själv för att du har betalat dina försäkringar i alla år. Du ångrar bara det du inte har gjort, så kolla upp dina försäkringar nu det är viktigt!.