Okategoriserade

Shoppa i Norge

Sponsrat inlägg i samarbete med  Omdomesstalle.se

Norge är så fint!

 

Norge är ett fint land att semestra i. Det finns så otroligt mycket att göra och naturen är helt fantastisk. Nu när man inte har fått resa så börjar man tänka på allt man kan göra i närheten av Sverige.

Att shoppa är alltid kul och på något sätt ännu roligare när man är ute och reser. Jag gillar att handla elektronik på Elektroimportøren och ska man shoppa loss i Norge kan man läsa recensioner på sidan NorskeAnmeldelser. Det man behöver tänka på när man handlar prylar utomlands är garantin. Det kan vara svårt att gå tillbaka till butiken och alla butiker har inte en näthandel. Hör i butiken som du handlar på hur du ska gå tillväga om det skulle bli någonting fel.

Att gå på tur är någonting vi hör att norrmännen gör. Det verkar så mysigt, men vad innebär egentligen en tur?  Det betyder att man varvar sport och motion med avkoppling. Tänk om alla kunde göra det? Så mycket bättre vi skulle må tror jag. Vi behöver inte stå på ett gym och lyfta vikter, om man inte tycker om det såklart. Det viktiga är att vi rör på oss och rör vi på oss utomhus så får vi också frisk luft vilket är bra.

Precis som i norra Sverige så kan du i Nordnorge se norrsken. Jag skulle verkligen vilja se norrsken någon gång. Det ser så fint ut på bilder och då kan jag bara tänka mig hur fint det skulle vara i verkligheten. Då skulle man kunna ta en vecka semester där, vandra se norrsken, paddla kanot och bara titta på den otroligt fina naturen. Kanske hyra en liten mysig stuga att vara i den veckan om man inte vill bo på hotell.

Nästa resa får kanske gå till Norge, shoppa och se norrsken!