Okategoriserade

Resa och jobba

Förena nytta med nöje och ha er konferens utomlands

Nu äntligen får vi resa och göra saker igen. Vi får umgås och jobba tillsammans som vi alla har längtat efter. Det är så mycket som vi inte har fått göra under så lång tid och nu helt plötsligt kan vi börja boka in saker igen. Middagar med vänner, konserter, restaurangbesök och konferenser med jobbet.

Nu börjar många att åka utomlands också och det förstår jag verkligen. Vi är många som har längtat efter solen och stränderna utomlands. Speciellt nu när hösten kommer och vintern är på väg. Skönt att förlänga sommaren med en vistelse i solen.

Kombinera nytta med nöje och välj att ha er konferens utomlands. Kan det bli bättre? Man kan jobba, umgås och får njuta av fint väder och kanske till och med lite bad. Eftersom vi nu får åka iväg så skulle jag verkligen välja att ha mina konferensresor utomlands i ett varmare land.

Oftast låter företaget en ta ut semester och betala för att stanna några dagar extra. Det är så himla lyxig förmån att få! Så är du anställd och har en snäll chef, fråga om du för göra så!

När man bokar sina konferensresor så titta på vad de har att erbjuda för dina anställda. Kanske finns det någon typ av teambuilding ni kan göra. Konferenser är bra för att jobba, men det är också ett sätt att få ditt företag mer sammansvetsat. Har man nöjd personal så gör de ett bra jobb och gör de ett bra jobb så tjänar du mer pengar och får mer tid över.

Tid är pengar brukar man säga, så satsa på att ge din personal det lilla extra med en konferens utomlands. Gå in på  Travel2.se och se vilka lösningar de har att erbjuda. Du kommer att hitta någon bra lösning som passar för dig och din personal. Nytta och nöje, det kan inte bli bättre!!