Okategoriserade

Pengar gör dig inte lyckligare?

Sponsrad inlägg i samarbete med safeaccounting.se

Kanske blir du inte lycklig med pengar, men du ska veta att dina ovänner kommer i varje fall bli hövligare mot dig.

Inte nog med att folk blir hövliga helt plötsligt så har du en större släkt. Vill du ta reda på hur många släktingar du har ska du definitivt bli rik och köpa underkläder till allihopa.

Nu till julen så behövs pengar mer än någonsin då alla är ute efter den perfekta julklappen.

En tråkig historia från Norrland (min granne berättar i jagform)

Jag har bott i Norrland ett år av mitt liv och jag bara säger aldrig mer. Jag hade en lärare i entreprenörskunskap som berättade hur en man vann pengar på lotto och blev väldigt rik. Han berättade i detalj vad han gjorde för pengarna och hur hans liv hade förändrats. Någon gång mötte han denna rika kille på en bar som hade druckit lite och beklagade sig över livet. Denna lärare kom då fram till att han hade blivit olycklig av pengarna.
Det läraren inte förstår att han träffade honom 30 minuter av hela hans liv och på det sättet tror sig kunna sätta en “diagnos” på om han var lycklig eller inte. Detta var typiska historier från denna lärare om hur olyckliga rika människor var. Varför ens tala så mycket om andras pengar om nu pengar gör en olycklig enligt denna lärare?

Pengar gör en inte olyckligare bara man vet hur man håller reda på dem

Det finns ett företag som heter Safeaccounting och som hjälper till att hålla reda på allt och dessutom så är det en perfekt företag för att få rådgivning. Gå in på deras sida och läs lite vad de har att erbjuda. Så du inte hamnar som ovan historia att du till slut känner att pengarna inte gjorde dig mer klok. Du ska kunna tjäna mycket pengar på ditt företag och sedan vända dig till dem i bokföringsfrågor eller skattefrågor. De ligger i Stockholm men du behöver ej bo i Stockholm för att kunna ta kontakt med dem utan det spelar ingen roll var i Sverige du bor. Du kan maila dem eller ringa dem för ni kan ha zoom möte om du känner dig bekvämare med det och dela skärm. Många människor känner sig tryggare om de får träffa folk fysisk när de ska få rådgivning för att kunna anteckna och komma med följdfrågor. Nu till jul så vill man bli färdig med allt för att sedan koppla av under jul och nyår hemma.

Starta företag?

De hjälper även dig om du är i början av att starta ett företag. Det är också då man kan känna sig mest osäker och behöver all hjälp man kan få.Tveka inte att be om hjälp och skriv ned alla dina frågor och gå igenom dem en och en och bocka av dem.