Okategoriserade

Pool

Sponsrat inlägg i samarbete med POOLGIGANTEN

Funderar ni på pool till sommaren?

Nu när det har varit några fina dagar så var det många utav oss som fick de första vårkänslorna. Nu börjar man längta efter vår och sommar.

Vad längtar ni mest efter? För er som sår och odlar börjar perioden snart. Att sätta fröer och pyssla hemma för att sen kunna sätta ut i trädgården. Nu ska de gröna fingrarna komma fram.

Trädgårdsarbete i all ära, men vem skulle inte vilja ha en pool i sin trädgård? Tomater gurkor och allt annat du vill odla kan du fortfarande få plats med i krukor och pallkragar. En pool kommer verkligen förgylla sommarhalvåret.

Att bygga pool är ett stort projekt, men ingenting du kommer ångra. Man har väl aldrig hört någon säga “jag ångrar att vi skaffade en pool”. Alla som har byggt pool kommer att berätta för dig att jobbet verkligen är värt det! Det är dessutom någonting du kan njuta av år efter år med din familj och dina vänner.

Om du har barn är en pool så bra att ha. Självklart måste man vara med när barnen badar och alltid ha uppsikt över dem. Så kul de kommer att ha i sin pool. På födelsedagar kan de bjuda in sina vänner och ha poolparty. När vi var små så var det nästan ingen som hade en pool, men numera är det faktiskt någonting vi kostar på oss och det är en lyx och oerhört välinvesterade pengar.

Om du ska bygga en pool så gå in hos POOLGIGANTEN och titta. Där kan du få all hjälp du behöver. Allt ifrån vilken pool du ska välja till hur du rengör och stänger poolen inför vintern.

Att längta till sommaren är någonting de flesta gör, men om man har en pool så tror jag att man längtar ännu mer. Man förlänger sommaren så mycket med en pool. Du kan tidigt på våren öppna poolen och ha den uppvärmd. Om du stänger poolen på en sen höst så har din sommar varit längre än de flestas och du eller ni har verkligen hunnit njuta av er pool.

Föralla er som går och tänker på en pool så säger jag bara, kör på det! Vänta inte, ju tidigare den poolen blir klar desto mer kan ni använda den redan i sommar! Lycka till och som de säger i fablernas värld: Simma lugnt!