Okategoriserade

Kontorshotell

Sponsrat inlägg i samarbete med Hagalunds kontorshotell

Arbeta med ditt eget tillsammans med andra

Under pandemin är vi många som har jobbat hemma. Hemmakontoret blir vanligare och vanligare. När man har eget företag så är kontoret hemma i lägenheten eller huset. Bor man stort så kanske man har ett eget rum till kontoret, men bor man lite mindre så får man kanske plocka fram kontoret i köket varje morgon.

Det är skönt att jobba hemma på många sätt, men man saknar arbetskamrater och någon att prata med. Att prata med sina kunder eller klienter om jobb via datorn är inte samma sak som att prata med kollegor i personalrummet.

Nu finns det kontorshotell där man kan hyra in sig. På det sättet så kan man jobba med sitt eget företag samtidigt som man har kollegor att Prata med. Det finns många bra och prisvärda kontorshotell Stockholm. Hagalunds kontorshotell har bra priser och en trevlig miljö att jobba i.

På kontorshotell kan du också få ditt nätverk att växa. Du lär känna många nya människor och nya kontakter som kan få ditt företag att växa. Alla hjälper varandra och det är en otrolig gemenskap.

Någonting som också är bra med att inte bara ha sitt kontor hemma är att man faktiskt kommer ut. Man kanske har en bit till kontorshotellet och får en promenad varje dag. Frisk luft behöver vi alla och att öka på sina steg varje dag är bara bra, hur mycket du än rör dig. Att ge vår hjärna intryck är också bra, så varesig du åker bil, tunnelbana eller buss så ger det din gärna intryck färger och former vilket är bra för dig.

Jag rekommenderar alla som jobbar med sitt egna företag att också ha ett kontor på ett kontorshotell, det blir så mycket roligare att jobba när man har kollegor!