Okategoriserade

Det är grönare på andra sidan jag lovar er!

Människor som tror att deras gräsplätt är den grönaste på området kommer aldrig att växa!

Jag kommer att ta bort vissa samarbetspartners som jag känner inte är några business människor. De vet ej hur man utökar sin verksamhet och vågar ej ta steget ut. Jag har tex slutat helt med ett svensk märke som jag samarbetade med då hela gänget togs med till vårt huvudkontor i Stockholm och var så klantiga att jag fick sömnsvårigheter efter mötet. Hur kan folk säga att de inte kan sälja massproduktion till ett stor företag som ber om det? Vi var 5 personer på ett stort möte som slutade i katastrof.

Man lär sig med tiden vilka man kan samarbeta med och vilka som kommer att stampa på samma ruta år in och år ut. Man lär sig också se igenom människor som påstår att de har funnit mirakelmetoder och räddat sig själva när det visar sig att de inte alls är räddade utan bara vill sälja på sina varor och tjänster med falsk marknadsföring.

Man vill göra samarbeten för att tjäna pengar och köpa sig en fastighet där man kan installer bra ventilation. Det är ju därför man lägger energi på att komma någon vart. Man vill helt enkelt få det bättre i sin tillvaro och det får man främst om man har bra ventilationer.

Man blir också mycket piggare om man har bra ventilation hemma och ren luft för mycket av våra allergier handlar om att vi inte har bra luft inomhus. På arbetsplatser är det ännu viktigare att ha bra luft för att kunna arbeta effektivt och göra ett bra jobb som möjligt. Även på skolorna är det bra med ventilation så att barn och ungdomar inte blir trötta för det är då de tappar motivationen och inte lyssnar på vad läraren ger för värdefull undervisning.

Detta var ett gnälligt inlägg från mig då jag är grymt trött på folk som inte vet hur man utvecklas och inte vågar ta sig ur sin trygga mark som inte ens är bördig längre. Det är grönare på andra sidan jag lovar er! Jag älskar ja sägare för det är dessa människor som lyckas och de tveksamma typerna får en mindre och mindre gräsplätt att stå på.

Detta inlägg är skriven av skribent på Blogbiz.se