Okategoriserade

Är du trött på att jobba?

Då kanske du hellre vill studera så att du får tillbaka din energi lite grann.

Först vill jag berätta om hur vårt kronprinspar studerade så att du kan få inspiration. Kronprinsessan är en väldigt omtyckt karaktär. Hon jobbar mycket och är duktig på det hon gör nämligen representera Sverige. Hon har också en lika duktig man vid sin sida nämligen prins Daniel.

Kronprinsessan Victoria gick natur- och samhällsvetenskaplig programmet på Enskilda Gymnasiet i Stockholm. Trots problem med dyslexi gick hon ur gymnasiet med toppbetyg.

Daniel Westling gick 2 åring linje i Sandviken med 3.1 i slutbetyg. Karriären  gick sedan via idrottsfolkhöskola..

Daniels utbildning ledde till att han blev prins Daniel av Sverige. Alltså är det inte en dålig idé att utbilda sig. Fast att kärlek inte ens handlar om utbildning utan det handlar om en kemi man inte kan förklara. Du kan också utbilda dig om du vill byta jobb. Det är alltid bra att utbilda sig för man utvecklas som människa. Numera finns utbildningar både på distans och på plats. Många har också utdelning genom att man kommunicerar via datorer och kan på det sättet ändå möta varandra. Tur att internet finns detta har gjort det möjligt för vem som helst. att utbilda dig. Det spelar ingen roll var du bor eller hur gammal du är. Du kan alltid utbilda dig via distans även om du inte ens befinner dig i Sverige för det tillfället. Du kanske är på semester just då eller så kanske du jobbar halvtid och inte har möjlighet att utbilda dig på plats. För har du tex distans utbildning så spar du också enormt mycket tid vilket folk inte tänker på. Tänk dig att du ska resa fram och tillbaka samt bära med dig massa tunga böcker. Nu slipper du detta och kan dessutom sitta och äta din lunch medans du lyssnar och lär dig mer.

Du kanske inte bli prins av Sverige men du blir mer utbildad och kan mer. För ju mer du kan desto lättare blir det för dig i arbetslivet. Tänk också på att inte missa något även om det är på distans så krävs det disciplin för att inte det ska bli fel.

Många människor utbildar sig distans numera då man inser att det faktiskt kan vara enklare och trevligare. Folk upptäcker att de hinner med mer då de inte behöver passa tider på samma sätt och kan ta utbildningen i lugn och ro dessutom i sin egen takt.