Okategoriserade

Dejta på nätet

Sponsrat inlägg i samarbete med Nätdejtingtips.se

Hur och var ska man dejta via nätet?

Att dejta är en konst, det vet alla som har dejtat mycket. När man dejtar via nätet kan man göra på olika sätt. Antingen chattar man länge och verkligen lär känna personen väl, för att sedan träffas i verkligheten. Då har man verkligen blivit intresserad av personen bakom den andra skärmen. Eller så chattar man en liten stund och bestämmer sig för att ses ganska omgående. Det finns inget rätt sätt, man gör det som känns bäst.

Fördelen med att chatta länge är att man verkligen lär känna varandra, däremot finns det en risk att man bygger upp en person som inte riktigt finns och så blir man besviken när man ses i verkligheten. När man ses snabbt så har man inte lärt känna varandra, utan får lära känna varandra på själva dejten. Det kan gå bra eller mindre bra, det visar sig på dejten. Lite mer vågat!

Det finns mängder av dejtingsidor, så hur ska man då kunna välja viken man ska använda sig av? Man får läsa om sidorna och se vilken som tycks passa en bäst. Det går dessutom att byta till en annan sida om man inte är nöjd.

När man väl har börjat dejta märker man hur kul det faktiskt är. Det är inte alltid personen man träffar är den man blir intresserad av, men det kan bli en bra vän eller åtminstone en bra och rolig dejt!

Man ska se till att träffas bland folk, åk inte hem till någon du inte känner. Gå ut och ta en fika eller ett glas vin eller gå ut på en promenad. Om ni känner att dejten är rolig och ni blir intresserade kan man alltid ha en lång dejt och gå vidare ut och äta middag, det finns ingen tidsram på en dejt. Så du som är singel, ge dig ut i dejtinglivet – du kommer att ha kul!