Okategoriserade

Fastighetsboxar

Alla hus borde ha en fastighetsbox!

 

 

Har ni tänkt på att många hus har fastighetsboxar numera? Det är en smart och snygg lösning som håller på att ta över efter brevlådorna. En fastighetsbox sitter längs ner i huset, eller utomhus istället för de traditionella brevlådorna.

Det är ett säkert sätt att få sin post. Ni kan väl se framför er de långa raderna med brevlådor som står längs med vägkanten. De byts nu ut mot snygga fastighetsboxar. Dessutom är det mycket säkrare. Du får en nyckel till din box och kan hämta ut din post eller dina paket. De gamla brevlådorna kunde vem som helst ta din post. Om du hade otur var det någon som tog ditt paket, eller någon som tyckte att det var kul att skoja och ändrade om posten i lådorna. Det händer inte i en fastighetsbox!

I lägenhetshus sitter fastighetsboxar oftast längst ner i huset. Då kan du hämta din post när du kommer hem från skolan eller jobbet. Enkelt och smidigt. Tänk hur mycket enklare det blir för våra brevbärare! De slipper springa upp och ner i trappor och leta efter vem som bor var, de kan bara gå in och lämna all post enkelt och smidigt i fastighetsboxen längst ner i huset. Brevbäraren går miste om all träning de fick i alla trappor, men det tror jag inte att någon klagar på!

Apropå post så borde vi skicka mer brev till varandra. Hur kul är det inte att få ett brev! Numera får vi mail, många mail varje dag. Reklam och viktiga mail. Man blir inte lika glad för ett mail som man blir av ett kort eller brev. Så passa på att skicka ett kort från din semesterresa i år, jag lovar att det kommer att bli uppskattat av alla vänner och familj.