Inlägg

Du får hjälp med det du behöver

Vare sig du är privatperson eller företag

Även om bostadsmarknaden är som den är just nu så är det många som flyttar. Du kanske flyttar från en lägenhet till ett hus eller du har ett företag som flyttar till större lokal. Och visst är det kul att flytta, men man kanske inte tänker på allt runt omkring som man måste göra när det gäller en flytt. Det låter så enkelt men när man börjar planera så behövs det mer hjälp än vad man tror.

Du får hjälp med det du behöver

Befinner du dig och flytten i Stockholm vare sig det är innanför tullarna eller i någon utav förorterna så kan du få den hjälp du behöver för din flytt av Flyttfirma Peter Åkare i Stockholm.

Du får hjälp med det du behöver

När väl flyttdatum är satt så börjar man planera. Och en sak som jag vet man inte tänker på är flyttkartonger. Visst finns dom att köpa på många ställen, men hur vet man vilka man ska ha eller hur många det behövs ?! Eller hur man ska packa ner saker för att dom inte ska gå sönder eller bli för tungt. Varför då inte ta hjälp med det då Peter Åkare både lånar ut kartonger och packar ner dina saker. Bara det är en lättnad även om man tycker att det är kul i början att packa ner. Men ju mer man hittar som ska packas ner så blir lätt sakerna nerkastade i en kartong.

Mer hjälp

När allt är nerplockat i kartonger ska allt flyttas, både kartonger och möbler. Peter Åkare planerar din flytt beroende på hur mycket som ska flyttas och gör din flytt enkel på flyttdagen. Och när allt kommer fram till den nya adressen bärs allt in och du kan börja planera din nya bostad eller lokal. Nu vill du kanske helst glömma den gamla adressen, men den måste också städas och dina städartiklar kanske är nerpackade. Vill du ha hjälp med flyttstäd kan du begära det samtidigt.

Peter Åkare ger dig en gratis offert om du skriver i vad du vill ha hjälp med i ett formulär som finns på sidan. Antingen via en snabboffert eller via ett mer utförlig formulär med enkla frågor. Eller så kan du ringa om du tycker att det är svårt att skriva ner vad du behöver hjälp med. För det finns mer hjälp än vad du tror och som du kanske inte tänker på själv.