Okategoriserade

Gå din egen väg

Min grupp på Facebook

Jag har en grupp på Facebook som heter Gå din egen väg. Det är någonting som vi behöver idag med allt som händer runt omkring i vår värld. Du har kanske suttit och tänkt på hur du vill leva, vad du ska göra och har planer hur du ska ta tag i allt och dina mål. Då har du hittat rätt grupp. Det är ditt liv och du lever bara en gång så varför bry sig om vad alla andra tycker och inte leva på det sättet du verkligen vill?!

Gå din egen väg

Vi är alla i olika stadier i vårt liv och var vi står, men vill ta tag i det fast du inte riktigt vet hur eller vad du vill egentligen. Eller så vet du hur du skulle vilja göra, men tänker på vad andra ska tycka. Det kan vara svårt att släppa vad andra tycker, men ändå så vill du.

Jag heter Per Hed och har varit coach sedan 2009 och hjälp andra med förändringar som man vill göra. Att välja den vägen som man vill och verkligen ta tag i den. Du kommer att må så mycket bättre om du gör det du vill utan att tänka och känna hur andra tänker. Du kommer att både älska dig själv mer, må bättre och älska dom som respekterar din väg mer.
I den här gruppen pratar vi, peppar varandra och har kul tillsammans.
Gå din egen väg
Respekten i denna grupp är den allra viktigaste regeln i denna grupp. Man kan inte vara elak eller ge varandra pikar till människor som man inte känner. Läs igenom det du skrivit innan du trycker på enter så att ingen missförstår din kommentar eller inlägg. Tänk på hur du skulle ta emot det själv innan du gör det. Här kan vi bli vänner med varandra och hjälpa varann. Det finns regler att läsa såsom på många andra grupper på Facebook, så gå in och läs dom.

Vad är det första du gör?

Vad är det första du gör när du köper ett nytt spel som är till exempel ett brädspel? Sätter du dig ner och försöker förstå spelet själv eller läser du reglerna från början till slut? Det gäller ju att sätta upp “ramen” för vad det är som gäller både i livet och i ett spel. Du kanske anstränger dig så mycket du bara kan och hur mycket du än anstränger dig så hamnar du i underläge. Ta ett kliv tillbaka och upptäck vilken ram det är som gäller. Ibland när man berättar för någon vad som händer i sitt liv så kan det både komma dömande eller ifrågasättande kommentarer. Du ska i detta läge inte känna dig skyldig till någonting och ska inte behöva försvara dig. Hur gör du när du känner att du hamnar i underläge? I alla lägen du hamnar i ska du försöka känna dig självsäker och inte osäker. Det är ditt liv, dina tankar och du väljer själv vad du vill göra. Tänk på det.