Okategoriserade

Accessing Personal Genius (APG)

Vi har testat något nytt!

Vi körde kursen Accessing Personal Genius (APG) online första gången. Tidigare har vi alltid hållit i den fysiskt. Min tidigare mentor utmanade mig att göra mer online, så vi bestämde oss för att testa. Jag visste inte vad jag hade att vänta mig, då jag haft en idé om att det inte blir lika bra. Jag har kommit fram till att det finns för- och nackdelar med båda. Vi kommer såklart fortsätta köra den fysiskt, och komplettera med den online till och från.

Accessing Personal Genius (APG)

Kursen går ut på att skapa tillståndet av flow så att man kan kliva in i det när man önskar, och kliva ut ur det.

Dag 1 handlar om att bygga Jag-styrka, dag 2 om att rensa undan själv-sabotörer och dag 3 att skapa flow.  Det var 11 deltagare. 
Här är vad de säger om kursen:
“Den här träningen gav mig massor! Även om jag gått den tidigare fick jag med mig fler verktyg som tar mig framåt i min karriär och liv. Tack till ert proffsiga och varma engagemang!” – Magnus “Det här är min tredje APG, jag lär mig något nytt varje gång. Jag går djupare in i att jobba med mig själv. Undanröja hinder och skifta beteende, transformera begränsande föreställningar. Det har varit otroligt kraftfullt för mig och stora resultat har uppnåtts. Vi var en väldigt härlig grupp, jag kände mig trygg och det var roligt och lekfullt att lära sig tillsammans. Ge processer till varandra. Känner mig ännu mer trygg i mig själv efter detta. Stort tack. Sista processen var magisk för mig. Såg en vacker metafor/vision, som kommer att påverka min framtid positivt. Hela mitt hjärta fylldes med kärlek och inspiration. Med tro och hopp. Jag fick fantastisk flow i det jag ville, är jättenöjd med hela kursen. Rekommenderar varmt ” – Juliana “Det har varit värdefullt för mig att se balansen mellan menings- och prestationsprocesserna och att jag använde mig mer av prestationsprocesserna. Koncept och ursäktsutplånaren var de mest kraftfulla för mig. Fortsätter att förbluffas över hur läkande humor och skratt är.” – Maria O “Skickliga i att finna, få och behålla ett gott tillstånd för klienten och dessutom verktyg till detta.” – Marica“Under dessa 3 dagar har jag lärt mig så mycket om mig själv. Jag har skrattat, gråtit och fått känna i hela kroppen hur jag kan ändra mina tankar, mitt beteende, tämja mina Drakar och nå mitt högsta, min Självförverkling.” – Maria G” Tre dagar av nya insikter. Mycket oväntade sådana inom områden jag inte utforskat tidigare. Jag har högsta förtroende för Per och Emmas kompetens och rekommenderar varmt APG. Många känslor och ökat självförtroende och självkänsla, inspiration, motivation och verktyg!” – Tove “Den här kursen lösgjorde några motstånd jag haft länge. Jag kan varmt rekommendera Per och Emma till alla som vill komma framåt i livet!” – Karin “Jag är förundrad, transformerad och på en helt ny plats i mitt liv efter en helg med magiska processer tillsammans med två mega kompetenta tränare inom neurosemantisk NLP. Från djupet av mitt hjärta tackar jag er och de deltagare jag processat och övat med. Om jag bara ska nämna effekten av en av alla 14 processer jag varit med om så är det att förändring är kul, enkelt (oftast), tryggt och helt klart värt det.” – Anna “Om du sitter fast inom någon del av livet – om det så är jobb, mental hälsa eller andra delar, så rekommenderar jag VERKLIGEN att ta kontakt med Per och Emma. De har hjälpt mig framåt med delar som legat fast hos mig i över 30 år. Jag har tidigare pratat med terapeut, men inte fått något bestående resultat. Nu äntligen känner jag att det verkligen börjar hända något, jag börjar få förändring i mitt liv. Förutom det, de är fina personligheter, inlyssnande och ger bra och konstruktiv feedback och jag känner mig trygg med dem. Jag har fått tillgång till fantastiska processer som är en stor del till mina resultat. Tack Per och Emma för ert engagemang!”
Tusen tack till er alla för att ni deltog fullt ut. Vi är så glada över era fantastiska resultat.