Okategoriserade

Balans i livet

Hur mycket tid har vi över till fritid?

Vi behöver alla balans i livet. Många coacher som vill bygga sin verksamhet har tre saker att balansera: jobb, fritid och företaget. Det kan kännas övermäktigt och svårt. Det känns lätt som att tiden bara försvinner iväg och den lilla tid som är kvar behöver lägga på återhämtning. Känner du igen dig? 

Man måste räkna in balans mellan allt

Räknar man på det har de flesta som jobbar heltid har ca 30–40 timmar över varje vecka (inräknat helger) efter att ha räknat bort sömnen, heltidsjobbet, matlagning, aktiviteter med barn och andra viktiga saker. Men det känns knappast så, eller hur? 
Det är två viktiga saker som behövs för att få ihop tiden: din energinivå och din struktur. I min gratis FB-grupp “Hed Coaching – Toppklass som coach” delade jag ett inlägg för två dagar sedan hur du får ihop schemat och hur du effektivt gör övergången från heltidsanställning till att leva på ditt företag. Du är välkommen att gå med!

Balans är viktigt-hur gör du för att balansera jobb, fritid och företaget?

balans

Jag känner mig nöjd!

Igår hade vi vårt första gratis webinar om lycka och flow. Jag gick igenom en modell för hur man kan skapa flow i vilken aktivitet man vill. Det blev många aha-upplevelser kring deltagarna med både igenkänning och nästa steg för att skapa ett liv med mer flow. Flow sker inte automatiskt även om det ofta upplevs så. Det finns en tydlig strategi för att skapa flow och när vi vet hur man gör kan vi medvetet skapa mer av det. När vi inte har flow tenderar vi att fastna i kämpande. Vi kan kämpa oss igenom saker men på bekostnad av vår energi. När vi har flow blir vi både mer effektiva, njuter mer och blir nöjdare i det vi gör. Det visade sig vara populärt med detta gratis webinar så vi kör det igen nu i juli.