Okategoriserade

Låt mig berätta om Anette.

Anette valde att gå vår senaste NLP Practitioner.

Den är uppdelad i 3 moduler á fyra dagar.
‌Efter modul 1 säger hon till oss att hon har en ny hjärna. Hon upptäckte att mycket av hennes gamla sätt att tänka hade bytts ut till mer konstruktivt och stärkande tänkande.
‌Efter alla tre moduler har hon:
‌- Släppt trauman från sitt förflutna
‌- Är mer självsäker och modig
‌- Släppt taget om gamla destruktiva relationer
‌- Släppt fobin för att cykla. Nu cyklar hon!
‌- Tog beslutet och har nu gett ut sin bok
‌- Har mer framtidstro
‌- Älskar sig själv
‌- Vet hur hon kan styra sin egen hjärna
Här är vad hon skrev sista dagen när jag frågade om värdet hon har fått:
‌”Oj! Jag kan cykla, jag är icke-rökare, jag kan allt!, jag älskar mig själv mer, jag är orädd och vågar. Jag tror på mig själv. Jag har fått verktyg för att förbättra färdigheter och verktyg för att rasera dåliga egna övertygelser..mm Det känns som om jag har fått en ny hjärna och jag har fått en STOR Verktygslåda att hämta verktyg ifrån för att kunna styra över min nya hjärna( även den gamla)”
Hatten av för dig Anette! Detta är möjligt för att du också deltar fullt ut och är engagerad i din utveckling.
Resan har bara börjat!