Ge förslag och feedback!

Här kan du komma med förslag på artiklar du vill ska skrivas om på sidan eller komma med feedback. Du kan också välja att prenumerera så att du blir uppdaterad om nya artiklar och få nyhetsbrev. Om du vill kontakta mig i annat syfte väljer du knappen “Annat”.

Kom ihåg att vara så specifik som möjligt med ditt förslag eller din feedback. Att be mig skriva om t.ex. vitalitet ger inte mig så tydlig fingervisning om vad du menar eftersom det kan betyda så olika för olika personer. Det kan då hända att jag antingen mejlar dig och frågar vad du menar mer specifikt eller så skriver jag om ämnet utifrån hur jag tolkar det. Det är inte säkert att jag kommer att skriva om ämnet direkt, det kanske kommer senare så håll utkik och prenumerera på nyhetsbreven för att hålla koll på nya artiklar.

Om jag inte har kunskap i det ämne du ber mig skriva om så kommer jag försöka hitta någon i mitt nätverk och be hen skriva om det på min blogg. Om jag redan har skrivit om ämnet så meddelar jag dig och länkar till artikeln.

Detta gör du genom att kommentera i detta inlägg!