Inlägg

Utbildning i San Sebastian med hela gänget

Som coach ger man vägledning och utbildningar för att få människor till att må bättre och att bli mer självständiga. Vi går alla igenom svårigheter i livet där vi inte hittar vår inre kompass. Bästa sättet är då att gå en kurs i vägledning för din egen skull. Du behöver inte utbilda dig till terapeut eller vägledare. Vad du behöver göra är att följa med på en resa till San Sebastian med en grupp människor där alla önskar samma sak dvs resa och vägledning i ett. Vi människor behöver byta miljö för att både bli fysisk och psykisk starkare. Du behöver ta ledigt från ditt jobb för att kunna bli duktigare på det du jobbar med. Underskatta aldrig vård av din själ och god mat.

Det perfekta hade varit att resa bort från Sverige ett tag. Spara lite pengar eller så kanske du redan har en sparad slant. Dessa pengar ska du då lägga på en härlig resa till San Sebastian för att verkligen ta hand om både din kropp och själ. Man börjar dagen då så klart med en god frukost eftersom hotell världen över alltid bistår med en lyxig frukost buffé som är det bästa som finns. Efter frukosten samlas man i trädgården tillsammans och gör några Yoga övningar tillsammans. Eller bara tar en liten promenad efter frukosten. När man har tagit promenaden så kliver man in på hotellet igen och går in i konferenslokalen. Där går man då igenom själva utbildningen för att kunna få bästa tänkbara vägledning för att stärka sig själv.

Travel2 har resor till varma härliga San Sebastian

Detta är ett perfekt reseändamål för att verkligen komma i från den svenska vardagen. Oavsett vilket land du lever och bor i så finns det alltid en vardag. Så gräset är inte grönare på andra sidan. Om ditt gräs inte är grönt så ska du se till att ta hand om ditt gräs. Gräset i detta fall representerar dig själv och ditt mående så klart.

Detta visste du inte om San Sebastian

Har du hört talas om Michelin stjärnor? Det är ett betyg på hur bra maten är på en restaurang eller café. Här ingår även hotell så klart eftersom de flesta hotell har någon form av restaurang och mat. Har en restaurang 3 Michelin stjärnor så klassas det som första klass restaurang. I Sverige har tex Café Opera en sådan stjärna. I San Sebastian finns det fler restauranger med 3 stjärnor än någon annan stad i hela Europa. De är näst störst i hela världen dessutom med 3 Michelin stjärnor. San Sebastian är också mycket kända för sina tapas rätter. Två mycket kända tapas bar är Bar Zeruko och A Fueho Negro som både invånarna själva besöker och turisterna älskar. Tapas är små rätter nästan lite som förrätter fast lite mer matiga och kryddia. Det finns då buffé med flera olika tapas där du kan välja och vraka vad du tycker ä godast. Självklart är en hel maträtt billigare, men att få flera små rätter är trevligare så klart. Samt så får man också lära mig mycket om maträtter om man väljer tapas dvs små rätter. Så vad kan bli bättre än att ta med hela din klass i coachning och vägledning till en sådan restaurang? Detta kommer få dina deltagare att både må bra psykisk och även fysisk eftersom de får äta otrolig god mat hela tiden.

San Sebastian är inte bara en semesterort för turisterna. Utan Spanjorerna själva väljer också att åka hit när de har semester. Här kan du också knyta nya kontakter och kanske köpa en lägenhet för att alltid kunna resa och bo här om du vill. Många svenskar köper lägenheter i Spanien och varför inte passa på att köpa dig en lägenhet i San Sebastian.

Tips på vad ni kan göra i San Sebastian

  • Besöka museum som tex Casa de la Historia som handlar om själva standens historik.
  • Ta en tripp till kyrkan Iglesia de San Vicente som är byggd 1100 talet. Inte ens i Sverige hittar du så gamla kyrkor.
  • Fika på det vackra torget Plaza de la Constitutión som är från 1800 talet ser lite ut som caféet som är strax utanför Stockholms slott.