Inlägg

Som föreläsare och coach behövs bilen hela tiden

Dagar man är inbjuden som föreläsare så är bilen otroligt viktig så att man inte kommer för sent. Att ens planera in ett event kräver otroligt mycket planering. Detta är normalt jag inte gör då jag föredrar att komma när allt redan är klappat och klart. För detta så krävs det att min bil är som den ska vara dvs i god skick.

Det går tex att optimera bilen dvs motoroptiera bilen dvs chiptrimma bilen så att den är bättre rustad. Det är också ganska enkelt då man går in på sidan och söker sitt bilmärke. Om du chiptrimmar bilen så kan du dessutom spara på bränsle. Ni vet ju hur mycket sådant kostar nuförtiden.

Om ditt bilmärke inte finns när du gör en sökning så kan det vara bra att du hör av dig till dem så får du hjälp ändå. Allt går att lösas det omöjliga tar bara längre tid brukar vi föreläsare alltid säga. Dvs även det bilmärke som inte går att söka går säkert att optimera bara du hör av dig till dem.

Detta är verkligen drömmen en dag. Denna dröm ska bli sann en vacker dag.

Anledningen till att en bil är ens andra hem:

  • När man tar med sig bilen på en lång resa behöver man aldrig tänka på att packa ordentligt eller bära tunga saker. Detta gör din bil åt dig hela tiden.
  • Du kan om du har en större bil även sova i bilen och koppla av. Eller varför inte ta fram datorn och jobba lite grann på vägen. För att göra detta krävs att någon annan kör bilen åt dig.
  • Du kan även ta med bilen på en båtresa och sedan åka omkring med bilen när du är på andra sidan.

Det är inte bara en bil du optimerar utan du kan även optimera båt, traktor och buss. Så här ser det ut när du kommer in på sidan så det är väldigt enkelt att skriva in uppgifterna kring ditt fordon. Oavsett vad det är för fordon så kommer du få hjälp så gå in på sidan tryck in alla uppgifter vips så kommer du få hjälp.

Är det något du inte förstår så kan du maila dem eller ringa dem. Tex så förstår jag allt nedan men var lite osäker på vilken modell min bil har. Detta kommer jag kunna ta reda på innan jag skriver in alla uppgifter.

Har du en husvagn så kan du även optimera motorn på den också. Fast det är då inte en vanlig husvagn utan en sådan som sitter fast med bilen och inte är separat. Ska man ha en husbil tror jag att de heter så ska man verkligen satsa på en husbil. För då är det verkligen som att resa med sitt eget hem överallt. Du har dessutom toa, dusch och vardagsrum på plats också. Så otroligt lyxigt och en sådan ska jag verkligen ha i framtiden det har jag lovar mig själv.

Varför är det spännande att jobba som föreläsare?

  • Folk är redan samlade när man ska kliva in och det är kul att stå på scen.
  • Känns alltid lika trevligt att vägleda andra människor som kommer för att lyssna på just dig.
  • Du kan alltid inspirera andra utan att du säljer något till dem