Från kass till klass

Hur driver du projekt?

Här är en bok som är skriven i en självbiografisk nutidshistoria för att hjälpa andra att sätta sig ner och kunna ge nya perspektiv. Att få lite nya tankar och tänka sig in i rollen som projektledare. Att lära sig mer om sig själv, hämta inspiration och våga ta steget hela vägen ut.

Från kass till klass

Boken är skriven av Helena Ölmefur som är civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola. Hon har en lång erfarenhet av både projektledning och verksamhetsutveckling och har arbetat på flera stora företag. Såsom Vattenfall, Sydkraft och Region Stockholm. Men har också varit konsult när det handlar om projektledning, kvalitet- och verksamhetsutveckling på olika företag.

 

Från kass till klass

Från kass till klass. Nominerad till Årets projektbok 2024

Från kass till klass

Efter att en fråga ställdes från en ordförande om hur driver du projekt började denna bok att träda fram. Helena ställde sig frågan om hur hon skulle få till till exempel ett gasledningsprojekt mellan tre länder och med sju företag i styrgruppen. Eller om det handlar om ett projekt om att kunna ta sig runt i Stockholm, som Citybanan. Svaret på den frågan blev denna bok.

Detta är Helenas syn på praktiserat projektledarskap och grundar sig på den humana intelligensen. Och där L som i ledarskap spelar en stor roll och kan ta dig från kass till klass.

Boken hittar du på Siljans Måsar där det också finns ett bra sortiment av böcker. Här kan du läsa allt om vad böckerna handlar om och också om författaren till den bok du är intresserad av.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *