Fastighetsboxar

Sponsrad

Smart snygga lösningar!

Vi blir bättre och bättre på att hitta smarta lösningar på olika saker i vårt samhälle. Allt från att koka ägg lättare eller skala en apelsin utan att bli kladdig. Till de större sakerna som till exempel våra populära elcyklar, elbilar och andra proffsiga saker.

Det är ändå häftigt hur mycket saker som uppfinns och förbättras varje år. Vad mer har vi kvar att uppfinna? Alla letar efter smarta lösningar, vad är det som inte har uppfunnits ännu?

En annan smart lösning är fastighetsboxar, den nya typen av postlåda. Fastighetsboxarna finns både inne i hus och utanför. Radhus och villor kan ha en större fastighetsbox istället för sina brevlådor och ett fastighetshus kan ha längst ner vid ingången. Vi underlättar också jättemycket för brevbäraren genom att ha det på det här sättet. Tänk alla fastigheter utan hiss som de ha sprungit i dessa trappor. Nu slipper de trapporna och missar visserligen lite träning. Det borde dessutom gå mycket snabbare på brevbärarens rutt, vilket gör att han eller hon hinner med fler hus eller byggnader.

Är du van att få posten precis vid dörren. Ingen fara, man vänjer sig jättesnabbt. Dagstidningarna lämnas fortfarande vid dörren. Posten tar du på vägen ut eller in, hur enkelt som helst.

Apropå posten så är det himla kul att få post, man får mest räkningar numera. Passa på att skicka ett kort till någon nära, jag lovar att de kommer att bli glada! Att starta en prenumeration på en tidning till dig själv eller barnen är också kul! Man blir oväntat glad när man får den där tidningen. Att dessutom sitta ner och bläddra i en tidning man själv har valt, det är otroligt rogivande. Tidningsprenumerationen är dessutom en bra present att ge till någon, sen kan de hämta sin tidning i sin nya fastighetsbox. Enkelt och helt perfekt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *