Okategoriserade

Hälsan

Sponsrat inlägg i samarbete med cbd.life

Det är viktigt att tänka på hälsan.

Hälsan är viktig. Ju äldre vi blir desto mer inser vi att hälsan är viktig för oss. När man är yngre tänkar man mer “det löser sig” och ” det händer inte mig” , när man blir äldre kommer man på att man inte är odödlig.

Hur ska man då göra för att behålla sin hälsa? Alla vet ju egentligen det här, äta rätt motionera, inte röka och ta hand om sig själv.

Planering är a och o när man ska försöka ändra sina vanor. Har du inte bra mat hemma så kommer du heller inte att äta bra mat är min erfarenhet. Har man däremot mycket frukt och grönt hemma, då kommer man också att äta mer frukt och grönt

Samma sak med motionen. För att ta sig iväg till träningen måste man ha det inbokat, annars blir det svårt att ta sig den tiden. Speciellt de dagar det tar emot lite att ge sig iväg till träningen. Ha bestämda dagar och tider för din träning, då blir det av!

Vardagsmotionen är bäst! Gå eller cykla dit du ska istället för att ta bilen eller någon elcykel. Gå i trappor istället för att ta rulltrappor. Gör några små övningar på lunchen. Tåhävningar medan du värmer din mat i micron? Varje rörelse är bra!

Räkna steg. Man ska gå 10000 steg per dag säger forskningen, det bör man försöka hålla. Köp en stegräknare eller en smart watch, det är kul att hålla koll på rörelse och motion. Då blir man mer motiverad.

Kosttilskott är också viktigt. CBD olja är ett tillskott som ger dig mycket. Det hjälper till mot värk, både huvudvärk och annan kroppslig värk. Den hjälper även till att dämpa stressymtom och visat ge en bra effekt mot ångest. CBD kommer från hampaplantan, men innehåller inte det som ger ruset, det vill säga ingen THC. Du får helt enkelt  de läkande egenskaperna, vilket är den lagliga och bra delen av hampaplantan. Se till att du handlar från en auktoriserad återförsäljare så att den produkten du köper är en bra produkt.